maandag 1 februari 2021

Weer een retour EHGG (IFR)

Afgelopen weekeinde heb ik nog even gevlogen en het werd wederom een retourtje Groningen (EHGG), ik wilde eigenlijk naar Duitsland, maar daar was de bewolking het niet mee eens. Feit is dat nu wolken gelijk staan aan ijs. Een dunne wolken laag is wellicht mogelijk met een redelijke basis vanaf de grond, maar daar moet je toch voorzichtig mee zijn.

Al met al heb ik in januari dus aardig gevlogen! Ik kan niet wachten om weer wat trips te maken en leuke plekken te bezoeken, ik ben nu aardig current op de G1000 en de Cessna waar deze aan vast zit en da's ook de bedoeling natuurlijk. Het filmen van de vluchten gaat ook steeds beter. Ik heb een wifi afstandsbediening gekocht voor de GoPro's, zodat ik ze tegelijkertijd in kan schakelen. Dat scheelt enorm veel tijd met het later synchroniseren van de verschillende camerahoeken.

Boven de wolken op FL060 in de ochtendzon

Het is leuk om weer wat na te denken over trips naar het buitenland. Zodra het weer kan zou ik graag naar Moulins vliegen in Frankrijk om met m'n meiden mijn schoonvader te bezoeken en ook London zou een mooie bestemming zijn, of Duxford wellicht? Hopelijk doen vaccins wat ze beloven en is komend najaar COVID 19 een slechte herinnering, maar voorlopig zitten we er nog midden in en zal ik me moeten beperken tot wat lokaal werk, zo houd ik de routine er in ieder geval mooi in.

Eelde 'The Movie'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten